I made this widget at MyFlashFetish.com.

martes, 28 de agosto de 2012

Pro 26/08/2012 Mediterrània



26/8/2012


7è programa de la 3ª temporada


NITS DE LLUNA PLENA




“Mediterrània”



Setena edició de l’actual temporada de “Nits de Lluna Plena”. Avui parlarem del Mar Mediterrani o de la Mar Mediterrània, o del “Mare Nostrum”, aquest espai natural que tant ens acostuma a marcar als que hi vivim aprop i que tenim la sort de poder fruïr-lo.

Com escoltarem, el Mediterrani ha vist néixer moltes civilitzacions: la fenicia, la grega, la romana; moltes llengües, moltes tradicions; en ell s’han escrit moltes pàgines de la Història. Malgrat  les diferències, hi ha també molts elements que ens uneixen als que habitem en una o altra rivera  del  “Mare Nostrum”.



Per parlar de tot això avui comptem amb una col·laboradora d’aquesta casa: la Roser Pros-Roca que en aquesta mateixa franja horària ens ha deleitat amb una “suite de converses” durant part de la temporada d’hivern.







Programa del 26/08/2012












Conductor del programa

Xavier Nogues


Convidats


Roser Pros Roca






Control de so i edició

Lluis Gonzalez




Convidats als progrmes






Fotos de la 3ª temprada











2 comentarios:

  1. Bueno un programa fántastico mis felicidades a todos y en especial a Roser que nos ha dado un repaso por la historia de una manera muy amena y precisa, la música cómo siempre fántastica se nota que el programa esta hecho de corazón de nuevo deciros que sois el alma de Reus. Molts petonets amics y seguir deleitandonos con éste programa.

    ResponderEliminar