I made this widget at MyFlashFetish.com.

domingo, 19 de agosto de 2012

Pro 19/08/2012 Cuina



19/8/2012



NITS DE LLUNA PLENA






El 7 d’agost de l’any passat  feiem un programa de “Nits de Lluna Plena” anomenat “La pau com a valor universal” de la ma de dos convidats de Tarragona : Romà Solé i Josep Maria Yago. Les declaracions que acabem d’escoltar són  d’en Josep Maria en aquest programa. El passat dimarts ens va deixar per sempre després d’una llarga lluita contra una malaltia terrible.


En Josep Maria Yago ha estat a lo llarg de tota la seva vida una persona coherent amb les seves idees; un gran defensor dels drets de les persones; de les causes socials, de l'esperit democràtic a ultrança. El moviment per la pau no hauria estat el mateix a Tarragona sense ell. SOS racisme tampoc; Des d’aqui li volem retre el nostre més sentit homenatge i expressem el condol a la seva familia.




6è programa de la 3ª temporada





“Els sentits de la Cuina”


Avui parlarem de tot alló que es cou mai millor dit al voltant dels fogons. Necessitem menjar i beure per sobreviure peró més enllà de cobrir aquestes nececitats primaries,cuinar i també menjar i beure pot ser un art. Un art que, sovint involucra tots els sentits de l´ésser huma.




I ho farem amb els notres convidats, Felix Rebollo, pastisser d´ofici que també ha treballat a la cuina I amb l´Amparo Marfil, cuinera de ofici, que també te amplia experiencia en la robosteria i pastisseria.




Dagus Bar-Cafeteria




Programa del 19/08/2012











Conductor del programa


Xavier Nogues


Convidats


Amparo Marfil


Felix Rebollo






Control de so i edició

Lluis Gonzalez




Convidats als progrmes






Fotos de la 3ª temprada









3 comentarios:

  1. Mis amigos de Radio Reus, debió de ser un lujo tener un amigo y compañero fuisteis afortunados mientras estuvo entre vosotros, todos partimos algún día y él lo hizo os digo que para estar tan malito cuando quieres a una persona no deseas su sufrimiento así que amig@s míos estar alegres ya no sufre, en vosotros vivira siempre en el recuerdo hay personas que dejan esa herencia fabulosa, luchemos por algún día dejarla nosotros a los que nos quieren. Un abrazo a tod@s y otro a su familia

    ResponderEliminar
  2. Ahora paso a comentaros el tema de la cocina, estupendo a mi me gusta cocinar y cómo todo si te gusta es porque la amas, disfrutas trabajando en esos platos que luego sirves con el cariño que pones al hacerlos y esperando haber cómo los comensales nos dicen que esta muy buena, mira os doy una pista pienso que de vez en cuando podeis hacer un programa de cocína pienso que hay gente que nos gusta ahora vosotros teneis la última palabra por supuesto eso faltaría. Muchos besitos a todos con cariño

    ResponderEliminar
  3. Gracias Carmen, Tu siempre al pie del cañon.
    Molts petonets, una abraçada al Jesús...

    ResponderEliminar