I made this widget at MyFlashFetish.com.

jueves, 7 de julio de 2011

Sant Pere peta fort 3/7/2011



3/7/2011

Primer programa de
La 2º temporada


NITS DE LLUNA PLENA




“SANT PERE PETA FORT”


Molt bona nit, comença la segona temporada de “Nits de Lluna Plena”. Estem preparant nous continguts per aquest estiu del 2011. L’estructura i l’esperit del programa no canvien : la música i la paraula continúen sent els elements essencials del programa i la voluntat d’arribar al jo més íntim i personal l’objectiu.

Amb aquest bagatge encetem després de la sintonia la primera edició d’enguany dedicada a l’entranyable festa major de Sant Pere que fa pocs dies acabem de viure aqui a la ciutat de Reus. El culte a sant Pere a Reus és potser tan antic com la mateixa vila. Al llarg dels segles es va anar definint el model de festa major que avui coneixem. La festa major de Sant Pere segueix el model de les festes del Camp i del Penedès, on els actes principals giren al voltant de la processó amb la imatge del patró i de la sortida al carrer dels diferents elements i grups festius. Aquests elements –gegants, nanos, mulassa, drac, danses, castells, àliga–, que s’han anat creant al llarg dels segles, formen un del més rics i estimats patrimonis de la ciutat. Una de les tradicions més destacades és la tronada, que ha esdevingut tot un referent propi dels reusencs.









Conductor del programa:

Xavi Nogues


Convidats:

Eduard Ortiz

Salvador Palomar

Kim Vilafranca

Pere Martorell

Control de so i edició

Lluis Gonzalez

Estudis de punt 6 radio









5 comentarios:

  1. Que alegría de tener el placer de compartir de nuevo estás nits de lluna plena.Un muy cordial saludo a todo el equipo.

    PD:Por lo visto además del sonido y de la edición el compañero Lluis es también el encargado de las sesiones fotográficas :)

    ResponderEliminar
  2. Pues si,la cámara fotográfica és como una prolongación del propio Lluis ¡ jejejejeje

    ResponderEliminar
  3. Gracias por los comentarios, y felices NITS DE LLUNA PLENA.

    ResponderEliminar
  4. Acabo de entrar en un bucle que me transporta a...no poder comentar con mi perfil, selecciono perfil, cuenta google y por arte de magia, plof, me remite otra vez a publicar comentario, seleccionar perfil...ay que bien funciona todo...
    Queno que no soy Anonimo soy Adoyma y que bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen por muchas, muchas, muhas noches de luna plena!!!
    Al control de sonido uno de los nuestros entre hercios y luces.

    ResponderEliminar
  5. FELICIDADES POR VUESTRA VUELTA Y TODA UNA INFORMACION SOBRE LA RIQUEZA EN CULTURA, COSTUMBRES Y FIESTAS EN ESTE CASO DE REUS, FELICITAR AL LLUIS DE SO, Y LA MUSICA QUE PONEIS ME ENCANTA, SALUDOS Y ESTAMOS POR AQUI, MUCHOS EXITOS OS LO MERECEIS.

    ResponderEliminar