I made this widget at MyFlashFetish.com.

domingo, 5 de septiembre de 2010

NOVÈ PROGRAMA


" La Màgia de la Ràdio "


Novena edició de "Nits de Lluna Plena".


I per fer-ho comptem amb la presencia com convidat d`honor del programa d´un mestre de mestres de la ràdio de casa nostra: ENRIC TRICAZ. Radiofonista.


La historia de la ràdio al Camp de Tarragona és extensa i plena de fites importants, l´emissora en que ha desenvolupat tota la trajectòria professional "Radio Reus" és una de les més veteranes de la radiodifusió espanyola (EAJ-11), posteriorment arriben dues emissores més en OM, Ràdio Tarragona i Ràdio Popular tambè a Reus...


Veus del programa:

Xavi Nogues i Enric Tricaz.

Control de so:

Lluis Gonzalez.

Estudis de:

Punt 6 Ràdio.






3 comentarios:

  1. Siempre mágico este medio y vosotros que lo haceis posible, se creía que cuando entro la televisión en nuestras casas ésta moriría pero al contrario sigue igual de viva y fresca.

    Me ha gustado mucho este noveno programa y me habeis regalado una canción que fue el primer disco de vinilo que compre y una de las canciones que contiene es els vells amants del gran Joan Mauel Serrat. Gracías por vuestro programa y por haber escuchado tan bonitas canciones.

    ResponderEliminar
  2. Benvolguda Maricarmen, les cançons les va escollir el nostre convidat Enric Tricaz. Gràcies un cop més pels teus comentaris i la teva fidelitat al programa.

    ResponderEliminar
  3. De res amics, a segut un plaer per a mi, graçies sempre a vosaltres molts petonets a tots y per a tu amic Lluis un molt gran

    ResponderEliminar